Virksomheden​

Stål & Plast A/S har siden 1984 fremstillet Ebbe/flod bordplader i højslagfast polystyren (HIPS).

I dag forhandles det velassorterede bordpladeprogram via et verdensomspændende netværk af forhandlere. Forhandlerne er typisk drivhusbyggevirksomheder, der installere pladerne som en del af et samlet projekt, som et gartneri har købt.

Bordpladerne er gennem årene grundigt testet for anvendte gødningsstoffer, temperaturpåvirkninger, UV-bestråling og almindeligt dagligt slid i et moderne væksthus. Denne knowhow anvendes til løbende at forbedre og optimere produkterne, så de i dag fremstår som branchens absolut bedste kvalitet.

Bordpladerne fremstilles på moderne fuldautomatiske vakuumformeanlæg, der er optimeret til produktion af Ebbe/flod bordplader. Produktionsanlæggene betjenes primært af robotter, der overvåges af et særligt uddannet personale med mange års erfaring.​

I 1996 etablerede Stål & Plast A/S sin egenproduktion af råpladerne, som anvendes til de færdige bordplader. Denne fremstilling sker på et moderne co-ekstruderingsanlæg, der gør det muligt at fremstille råpladerne i 3 lag. Dette muliggøre at den færdige bordplade kan fremstilles præcis med de ønskede egenskaber, som kunderne stiller til produkterne. Det kan f.eks. være et ekstra UV-beskyttende lag på oversiden af pladen, andre farver osv.

​Egenproduktionen af råplader gav samtidig mulighed for at levere ekstruderede pladeprofiler i højslagfast polystyren (HIPS) til andre virksomheder. 

Stål & Plast A/S leverer i dag råplader til en række plastvirksomheder, der anvender HIPS plader til videre forarbejdning af forskellige produkter.​

I dag tilbyder Stål & Plast således følgende produkter og ydelser

  1. Ebbe / Flod bordplader i alle størrelser – herunder mobilbordsplader fremstillet som ét helt stykke i op til 1700 x 6200 mm.
  2. Co-ekstruderede Pladeprofiler i højslagfast polystyren (HIPS) i dimensionerne op til 1820 x 6500 x 5 mm.
  3. Vakuum formning af forskellige emner efter kundeønsker, i dimensioner op til ca. 1720 x 6250 mm. Ensartethed, høj kvalitet og kort stabil leveringstid er nøgleordene for Stål & Plast’s produkter.

Stål & Plast råder over 6000 m2 moderne produktions- og lagerlokaler.​

Kort om os

Vi sælger bordpladeprogram til et verdensomspændende netværk af forhandlere - ofte til drivhusbyggevirksomheder.

​Stål & Plast A/S​

Industrivej 19 DK-5750 Ringe

Fax: +45 6262 3611

CVR: ​11760074